Minilapper til små gjenstander!

Husker du tipset jeg ga om å merke alle barnas gjenstander så ikke de skulle miste dem? Om du gikk glipp av det kan du lese det HER.  I tillegg til de vanlige merkelappene med fult navn og telefonnummer, bestilte jeg også minilapper.

Minilapper fra MERKEKONGEN er rett og slett klistrelapper i miniformat til å merke små ting med. Disse er kun 15mm X 6mm og er akkurat passe store til ting som blyanter, hårpynt, smokker, legoklosser eller verktøy. Den som har mest av slike småting, er Miriam, og derfor var det ho som i første omgang fikk sine egne lapper med navnet på.

Som de vanlige klistelappene, tåler også minilappene fra merkekongen vaskemaskin, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og tørketrommel. Jeg har nå fått merket en god del av fargeblyantene hennes, og alle hårbåndene hennes – til stor glede for barnehagepersonalet! Som ved de vanlige klistremerkene er det også 120 i pakka til kun 149 kroner!

Ved å bruke rabattkoden » monicabj » får du fri frakt og 10% rabatt ved kjøp av klistrelapper, stykerlapper og/eller minilapper hos merkekongen!

Følg meg gjerne på Monicas liv!

Er du flink til å merke dine og barnas ting?

4 Comments:

  1. Ida kunne trengt det til sine pensler!

  2. Jeg merker alt som går ut av huset ?
    Og guttene tar gjerne sine tagger og klister litt her og der. Så vi er flinke til å merke, alle sammen. Smart messe minilappene!

Legg inn en kommentar