Oppussing: walk in closet!

Så har vi bodd i huset i neten ei uke! Det som skal pusses opper ferdig oppussa, alle store møbler har kommet inn og nesten alt av esker og vokser. Det gjenstår så klart en del å pakke ut og fylle inn i skuffer og skap, men vi begynner å kjenne oss hjemme. Jeg har tatt mye bilder i prossessen og gleder meg til å vise fram rom for rom hva vi har gjort. Bilde av hele det flotte huset skal jeg få tatt en dag det ikke er øs pøs regnvær…

Først ut er garderoberommet, eller walk in closet om du vil. I andre etasje var den en stor stue, hvor trappa kommer opp i midten av rommet. Denne stua har vi delt inn til tv-stue, barnerom og walk in closet. Bildet over og under er før-bilder av Hannas rom og garderoberommet.

Simon og svigerfar har ordna til så og si alt av snekkerarbeid av oppussinga, og så har Simon og svigers tatt seg av malinga. Jeg har vært med ungene og hatt fulltidsjobb med det 😉 En kant ble revet, og ny vegg satt opp og kledd med mdf-plater. Et (grusom) teppeflis-gulv ble fjernet og en kjempelekker grå parkett ble lagt i stedet. Og de mørkerøde veggene ble malt i rosa i stedet. Garderoberommet ligger veg i vegg med Hannas rom, og vi valgte å male begge romma i rosa farge. I garderoberommet ser man nesten ikke veggen nå som alle klærne har kommet inn.

Rommet ble bygd, veggene grunna, dør (henta fra mine foreldre, som tidligere har jobba på dørfabrikk) ble pussa, grunna og malt, og lister satt opp. Det er jammen mange timer som er lagt ned, men så bra som det har blitt! Virkelig et av mine favorittrom, det er så oversiktlig og fint!

Er klessystem ble satt opp, så der inne er det nå høye hyller på to sider, en stang med plass til kjoler og en side til å henge skjorter. 7 djupe hyller er det også, så vi får plass til alt av klær. På veggen bak føra skal vi henge opp noen knagger, men ellers er rommet helt ferdig. Både jeg og Simon får plass til alt av klær der inne, så delv om rommet ikke er så stort, har vi fått utnytta plassen til fulle. 

Det er litt utfordrende å ta gode bilder inne i et lite rom, men på instastoryen min (@monicabj92 )  ligger det ute en videosnutt som viser rommet bedre. Ellers an du følge med på Monicas liv på facebook for mer oppussing!

4 Comments:

  1. Det ble virkelig flott, så utrolig bra gjennomført!

  2. Linn / frubever

    Wow! Grattis!
    Det så kjempefint ut! Deilig å være ferdig?

    • Takk! Det har blitt så bra! Det er godt å ha kommet seg i eget hus og være ferdig med (nesten) all oppussing =) Det som gjenstår tar vi en dag (måned… år…) det passer oss 😉

Legg inn en kommentar