På catwalken for me&i AW18!

På lørdag var det tid for kick off, og jeg fikk igjen muligheten til å stille som modell og gå på catwalken for å vise fram høstkolleksjonen for me&i. Jeg var også med på det i fjor, og det var så bra at jeg takket ja med en gang jeg ble spurt nå. jeg og Hanna Marie tok toget til Oslo, og etter å ha blitt sminka og fiksa på håret, fikk vi se kolleksjonen for høsten!

Jeg og Kristine, med våre små, fikk tatt noen fine bilder ute før programmet startet. Det er noen av disse bildene dere ser in innlegget her. Med goodiebag, ballonger og mange flotte selgere satte programmet i gang, og vi fikk god innføring i alt fra produksjon av plagg, til design, gjennomføring av shooter og årets kolleksjon. For ikke å glemme nyhetsslipp som kommer i løpet av høsten – det er så mye fint!

Etter lunsj på Operataket i Oslo var det klart for selve showet. Med ordentlig trappenedgang, løper og opp på scenen fikk jeg mulighet til å vise fram tre antrekk, og Hanna Marie var også med og viste fram fra barnekolleksjonen. Lettvinn som ho er sov ho gjennom hele showet!

Jeg pleier å ha vårkolleksjonen som favoritt, for der er det mange fargerike kjoler, men jeg har funnet meg noen favoritter her også – 3 kjoler selvfølgelig. I løpet av høsten skal jeg ha en homeparty hjemme, og da har jeg litt som skal bestilles! Dersom DU ønsker å bestille kan du booke party på www.meandi.com eller bestille direkte fra samme nettside.

Hele damekolleksjonen kan du se HER

Hele barnekolleksjonen kan du se HER

Følg meg gjerne på Monicas liv på facebook

8 Comments:

  1. Så fine dere er? Perfekte modeller! Hanna Marie er til å spise opp altså – gul sukkerklump!

  2. Så utrolig fine bilder Monica! Du ser smashing ut!
    Kjempefine bilder av dere to sammen også ??
    Modellyrket kler deg ?

  3. Herlig – også moro! Knallfine bilder! ?

  4. Veldig fine bilder, og selvsagt skjønn bebis. Til å spise opp begge to, skal jeg si deg! Og om du ikke vil jobbe som lærer kan du helt klart velge modell!

Legg inn en kommentar