Jeg går bare i merkeklær!

Jaså, tenker du kanskje nå. Går Monica, ho som helst ikke går i klær med logo på utsiden, bare i merkeklær? Jo, nå skal du høre. 

Jeg har fått tre barn på fire år. Hverdagslivet er kaotisk og hektisk, men fantastisk. Mest kaotisk er alle måltider. Minstesnupp på 8 uker er alltid sulten når jeg skal spise. Alltid! Maten min må gjerne deles i biter så jeg kan spise med en hånd, mens snuppa henger i puppen.Toåringen skal ”klaje seeeeeell” og eldstemor har litt mange ting som skal sies og gjøres på en gang. Er det noen som har klart å gjette hva slags merkeklær jeg går i?

Jo, det er merker av gulp, leverpostei og ketsjup. På en god dag… i dag har jeg dessuten blitt bæsja på (hurra for babyer som bæsjer i 100 km/t…), blitt gulpa ned, fått fredagstaco i hår og på sokker, vaska sengetøy (2åringen har lært hvordan bleia tas av…), blitt nyst på og fått yoghurt på klærne. Jo, og så føles det som det er alltid minst en i huset som har øyekatarr, så skjortekanten har også blitt brukt som klut. Oppkast på klærne er det heldigvis noen dager siden jeg hadde nå.

Å være mamma er fantastisk og det beste jeg har opplevd. Selv om barseltiden i stor grad handler om kroppsvæsker (!), er en leverposteihånd på kneet, litt gulp på skuldrene eller en klissete syltetøyklem på kinnet akkurat sånn jeg vil ha det.

Og om du lurer på hva denne fredagskvelden går til, så skal jeg si deg det nå;
Her skal det vaskes klær…

 

Følg gjerne Monicas liv på facebook

 

 

 

7 Comments:

  1. Godt skrevet!

  2. Hahahaha, den var herlig!!!! Jeg lo høyt, fint ska det værra!

  3. Jeg kjenner meg igjen Monica ??
    Parfymen min heter gulp ala Oskar ?

  4. He he he, må jo le også? Vaskemaskin er den beste oppfinnelsen som finnes altså?

  5. komisk, og sant 😛 Vaskemaskin er jammen kjekt =)

Legg inn en kommentar