Innflyttingsfest!

Nå har vi klart å lande litt alle sammen. Ei fullstappa helg er over, og både små og store er veldig klare for roligere hverdager. På lørdag hadde vi nemlig invitert til innflyttingsfest, så etter å ha ordna til siste rest på fredag (bortsett før hundr`å`ørti esker i garasjen…), la vi oss klare for å fylle huset med gode venner og masse barn. Lørdagen kom, og jeg tror vi telte nesten 30 stk totalt. Simon og en kamerat stod for grilling av pølser og burgere, skravla gikk og ungene kosa seg i hagen. Sånn opplevde jeg det, og like bra tror (og håper) jeg gjestene også hadde det.

Vi fikk vist fram vårt nyoppussa hus, og over er et bilde av hovedsoverommet i huset. Eget innlegg kommer, for dette rommet har virkelig gått gjennom en total forvandling!

Det føles så godt å komme på plass i eget hus. Det er stort og romslig, så nå er mer enn god nok plass for oss. Ja, for v ønsker å være en familie der alle føler seg velkomne og hjemme. At de kan stikke hodet innom for en kaffekopp, en lengre samtale eller overnatte om de ønsker. Et åpent hjem, der alle skal føle det er godt å være! Vi er så fornøyde selv, og det skal bli godt å bo seg enda mer til!

Flere før-under-etter bilder skal deles med dere, og på Monicas liv på facebook deler jeg litt mer for dere som vil følge facebooksiden 😉

2 Comments:

  1. Så moro med en innflytningsfest!
    Og som jeg gleder meg til å se flere bilder!

  2. Så deilig med et nytt og stort hus, – og for å ikke snakke om de cupcakene 😀 de ser rågode ut 😀

Legg inn en kommentar