Oppussing: hovedsoverommet!

Vi bor oss stadig mer til i det nye huset vårt, og nå som alt er oppussa, er det bare noen (les: mange…) esker igjen å pakke ut før vi er 100% på plass. Jeg er så fornøyd med alt av oppussing og hvordan dette huset har blitt sånn vi ønsket det, og er klar for å vise fram hovedssoverommet i huset!

Her blir det mye bilder, så heng med!

Først må jeg vise hvordan det så ut før. Øvre del av veggen hadde en mørkegrønn tapet med noe gullmønster i. Tak, overskap og nedre del av veggen var umalt. Gulvet hadde et belegg i omtrent samme farge som den umala veggen. Ikke vår stil. Ikke vår stil i det hele tatt. Her har derfor alt blitt endra.

Gulvbelegget ble tatt av, vegger og tak grunna og ny maling funnet fra. Inni skapa har vi valt å beholde den grønne tapeten. «Minner om en svunnen tid» fleiper vi med, mens vi tenker det er deilig å slippe den pirkejobben…

Dette soverommet har eget bad! DET er deilig det! Godt med plass, badekar, do, dusj og servant – helt topp! For å skape litt kontraster i rommet, ble veggen mot badet tapetsert i en utrolig lekker grå tapet. Svigerforeldrene mine har denne tapeten på et av soveromma i huset sitt og jeg har alltid syntes den har vært så fin. De hadde tilfeldigvis noen meter liggende, så da har svigerfar tapetsert deler av rommet vårt i samme.

Veggen er malt i fargen «letthet» og skapdørene i en mørk gråtone; begge er farger hentet ut fra tapeten.

Se, så lekker tapet!
På rommet skal vi også få opp et skrivebord og lage et kontorhjørne. Forløpig sover Hanna på rommet vårt, men når ho flytter inn på eget skal jeg sette opp ei lita vegghylle over der ho har kurva si nå. Brudebilde og flere personlige bilder skal også opp på veggene etter hvert.

Følg Monicas liv for flere oppussings-innlegg!

Hva synes du?

 

 

 

2 Comments:

  1. Så smart med oppbevaringsløsning rundt sengen!
    Jeg gleder meg til å se mer oppussing!

Legg inn en kommentar