Å bake kjeks med tre barn…

… kan fort bli kaos. Nå er heldigvis minstemor så lita at ho bare ser med store øyne på hva sine eldre søsken driver med. Siden jeg fikk barn har jeg vært opptatt av at ungene skal få være med på kjøkenet når vi lager mat eller baker, siden vi begge er glade i å kokkelere.

Jeg har nylig laget vaniljekjeks som skal serveres i Hanna Maries barnevelsignelse, og resten av deigen fikk dermed Miriam Elise og Jakob mulighet til å lage noe godt av.

Da jeg gikk gjennom bildene så jeg at mens eldstemor sitter fint og stikker ut figurer med papperkakeformer, kvalitetssikrer mellomstemann deigen på samtlige bilder. Nevnte jeg at deigen er god? Om du vil prøve deg er det DENNE oppskriften vi har brukt. Kjeksene jeg laga deles snart på Monicake, mens resultatet av ungenes kjeks ser du på bildet under. Du kan tro det var stas å få med sine egne kjeks på tur med barnehagen!

2 Comments:

  1. Enig med deg!
    Guttene er ofte med på kjøkkenet her og, spesielt når det bakes.
    Skal prøve kjeks oppskriften din!

    • Det er så kosleig å ha med barna, og la de finne glede i å være på kjøkkenet =)
      Gjør det – her er det kjempestas å få bruke pepperkakeformene flere ganger enn bare til jul!

Legg inn en kommentar