Notodden air show!

Notodden er ikke store stedet, men flyplass det har de. I helgja har det vært flyshow, og for oss som bor ganske nær flyplassen har vært vært mye å se på himmelen. Ingen av oss er speiselt interesserte  fly, men siden vi bor så nær at vi kunne se det meste av loops, flagg og røykshow hjemmefra, tok vi rett og slett en liten piknik i hagen med is, mens flya dansa på himmelen over oss. Lydbildet var enormt, og etter at vi fikk forklart at bråket ikke var torden med store fly, var det to par nysgjerrige barneøyne som myste opp mot himmelen. Bildet over ljuger litt, da de fleste flya var både nærmere og så større ut enn det viser her.

Uansett, spennende for både store og små. Og ikke nok med det, i en kommune hvor det bor ca 12 500 mennekesker var det i helgja hele 17 500 som stod og kikka på flyshowet!

2 Comments:

Legg inn en kommentar