Forberedelser!

Så var helgja kommet. Helgja når Hanna Marie skal barevelsignes. Dagen har gått med til forberedelser, og nå nærmer det seg veldig. Lokalet har gått fra å være satt opp som en cafè til å bli en hestesko av stoler og bord. Hvite duker er på, bordene er dekket og gul og lilla pynt har kommet opp.

Jeg føler meg flink som ikke har styra like mye denne gangen som tidligere, for jeg er ganske nøye på å få ting til å matche i farger og ønsker å lage alt selv.Jeg ser jo at det blir minst like bra om jeg kjøper inn eller ber om hjelp, men så er det noe av stoltheten i å kunne si at jeg har gjort det selv. Bildet over viser den foreløpige pynten på gavebordet. Simon har vært fantastisk og laget nesten 30 liter lapskaus, og de fleste kakene er klargjort. I morgen skal hovedkaka lages, og blomstene setes fram. Flinke svigermor lager to flotte oppsatser og 3 personer har blitt bedt om å bare ei kake hver.

Hovedpersonen selv skjønner ikke stort, men når vi har ordna til fin fest for storesøskna er det klart at lillesøster skal få like fin fest! I kveld skal vi klargjøre noen leiker, og så er vi klare for fest! Bilder er å finne på @monicabj92 på Instagram og på facebooksiden Monicas liv!

4 Comments:

  1. Håper dere hadde en fin markering i helgen ?

  2. Nøkkelen ligger i forberedelsene!!!

Legg inn en kommentar