PompDeLux – barneklær på nett!

Når det gjelder barnetøy er det viktigste fr meg at klærne er praktiske og behagelige. Barna må kunne leike i klærne, de må tåle litt herjing og de må være av en sånn kvalitet at varme klær faktisk varmer. Det er ingen hemmelighet hva som er mitt favorittmerke når det gjelder barnetøy. Men i dag er det et annet merke dere skal få høre om.

I tillegg til overnevnte, betyr også utseende en del på klær. Jeg liker god fargesterke barnetøy, og nå i høst er det masse gult til barn. Jeg har fra PompDeLux plukket ut noen av mine favorittklær for høsten, og jeg ser det er mye av det okergule jeg faller for. Her er det mye søskenmatch å finne, og dessuten er en del av klærne unisex, slik at gutt og jente faktisk kan bruke det samme plagget. 

Størstesnuppa mi har flere cardigans fra PompDeLux, og de brukes både til hverdags og utenpå finkjoler.  Gode klær vi veit holder, og som har gått i arv uten at det synes på klærne. En fordel er det også at man kan bestille barneklær på nett, da barn ikke trenger å prøve klærne slik som vi voksne gjerne gjør. 

Med leveringsgebyr på bare 69 kr og framtid på 3 dager er de dessuten raskt ute om du er i siste lita med å bestille festantrekk til dine barn. Ja, for flotte festantrekk til barn er det også å finne på nettsiden deres. 

Har du prøvd klærne fra PompDeLux?

4 Comments:

  1. Jeg ? PompDeLux klærne!
    Super kvalitet!

  2. Flotte klær, hører kun godt om dette merket!

Legg inn en kommentar