Do good, feel good!

I høst som i vår har jeg fått muligheten til å være en av bloggvennene for me&i. I august fikk jeg og Kristine delta på kick-off der vi fikk prøve kolleksjonen og gå modeller for selgerene i Norge. Som alltid har me&i noen nyhetsslipp utover i sesongen, og det første er i dag! Jeg har funnet meg noen favoritter, men siden jeg ikke har sett de før i dag, har jeg ikke fått bestilt noen helt enda – men jeg viser dere så snart jeg har mottatt de! Alle klærne i nyhetsslippet er å finne HER.

I grunnkolleksjonen for høsten og vinteren er det som vanlig masse deilige, fargerike koseklær for barn og voksen, samt behagelig kjoler med kan ha tjukke, varme strømpebukser under. Helt midt i blinken for meg som er glad i både farger og kjoler. Og som vanlig er det lommer i kjolene – et stort pluss!

Barneklærne denne gangen har flere dyreprint, som lama (bodyen Hanna marie har på) og gauper. Gaupesettet har en helt nydelig blågrønn farge, og det var veldig stas med «puuuus» på joggebuksa og bestefartrøya for toåringen. Kjolen jeg har på bildet er i grunnkolleksjonen, men på dette første nyhetsslippet er den også å finne i en dyp blå farge. Dressjakka på det øverste bildet er i deilig og mjukt stoff, ikke stivt som en typisk dressjakke er. Olabuksa og skjorta jeg har på meg er fra en tidligere kolleksjon, men olabuksa er fortsatt å finne hos me&i!

I løpet av høsten er planen å ha et nyt homeparty her hjemme. Det er så fint å samle en stor gjeng med folk, ha det sosialt, prøve klær og kose seg sammen. HER skal du lese mer om du også ønsker det. Og kunne du tenke deg å være selger så finner du informasjon HER. Det er ikke mange selgere – faktisk ingen i Telemark – så du får raskt en stor kundekrets. Kanskje er det nettopp du som kommer og viser fram kolleksjonen her hos meg 😉

Følg gjerne Monicas liv på facebook!

6 Comments:

  1. Så utrolig fine bilder! Du ser smashing ut! Man ser virkelig ikke på deg at du nettopp har født ?

  2. Du kledde kjolen bedre enn modellen, Monica??

  3. Enig med Louise, du kledde den best!

    Du ser virkelig flott ut!

Legg inn en kommentar