Barnevelsignelse: Festen

Det er snart ei uke siden vi hadde barnevelsignelse og fest for Hanna Marie. Pynten og kakene delte jeg et innlegg om HER, men nå kommer altså litt bilder fra selve festen. Tross litt frafall, ble vi en god gjeng som var med og feira. Sammen med Hanna var det ei jente til som ble velsigna, og som med Miriam Elise og Jakob, var det svigerfar som stod for sermonien denne gangen også.

Hovedpersonen selv var blid og fornøyd gjennom dagen, og gikk fra fang til fang mens ho var våken. I hvit blondekjole med matchende hårbånd sjarmerte ho alle rundt.

Tante Hege og Mommo

Vi hadde laga til flere leiker og quiz, men praten gikk så fint at det meste ble det ikke noe av. Utenom halen på grisen – i dette tilfellet «tåteflaska på Hanna Marie». Jeg Skreiv ut et tort bilde av Hanna Marie, teipa opp på veggen, og så var det om å gjøre å plassere de små tåteflaskene nærmest mulig munnen hennes. Ingen tvil om hvem som vant, onkel Kristoffer var nærmest!

Simon hadde blåst opp over 30 ballonger før festen. Med 9 barn fra 0-9 år slo det VELDIG an! Og kakebordet da, Jakob var raskt borte for å finne seg en muffins.

Med fantastisk ryddehjelp før og etter fra våre foreldre, og hjelp til baking, pynting og organisering fikk vi en kjempefin dag sammen med venner og familie. Slitne, men lykkelige, dro vi hjem på kvelden. Selv om Hanna ikke forstod stort av dagen sin, må ho ha vært sliten, for jammen sov ho 10 timer i strekk den natta!

Takknemlig for å ha så fin familie <3

2 Comments:

  1. Så fine bilder!
    Ser ut som en fin markering av lille Hanna ?
    Hadde dere det hjemme i det nye huset!

Legg inn en kommentar