3 fleecebukser til 40 kroner!

Jeg kom over en artikkel der det var ei som hadde sydd klær til barna sine av fleeepledd og min første tanke var at «det der skal jeg klare også». Noen stor syerske er jeg ikke, men oppskriften på disse var så enkel at hvem som helst kan klare det. Jeg gikk derfor til innkjøp av to pledd til den totale sum på 80 kroner. Oppskrifta på bukser fant jeg HER, jeg målte opp, klipte ut og så var det i gang å sy.

Dette var mine tre første forsøk, med ulikt hell i hvor bra de ble. Det var vel i grunn kun Jakob sin som ble ordentlig bra. Jeg har festa strikk i livet og laga litt ekstra lengde på beina.

Etter å ha laget 3 ikke helt perfekte, tok jeg det beste fra hver av de, tegnet en ny modell og sydde til Miriam Elise. Det var ikke så lett å få tatt skikkelige bilder av buksa på, men den sitter ganske så fin. Ho var kjempefornøyd med sin nye bukse, og jeg må si meg ganske fornøyd selv. For i tillegg til å få sydd 6 bukser av to pledd, fikk jeg også sydd 4 pannebånd, 2 par babyvotter og har klipt ut til 4 siklesmekker! Tror jammen jeg skal sy med ei kosebukse selv også…

For flere kreative prosjekter, følg Monicas liv på facebook 😉

 

4 Comments:

  1. Oj!!
    Så kult!
    Det der fikk jeg lyst å prøve på og! Ønsker meg symaskin!

  2. Synes de så skikkelig flott ut!!! Bra jobba!

Legg inn en kommentar