Høsten <3

Jeg er et skikkelig høstenneske. Høsten er uten tvil min favorittårstid. Joda, alle årstider har sin sjarm, men det er noe spesielt med høsten.

Jeg liker å høre regnet tromme mot taket. Jeg liker lukta av fuktig asfalt. Gummistøvler og regntøy. Skogsturer i flotte omgivelser. Innhøsting av frukt og bær. Frisk luft. Dugg i gresset. Ulltøyet kan pakkes fram. Trilleturer i regn. Jeg liker å se de vakre farger på trærne. Mørkere kvelder. Levende lys inne. Naturen byr på fantastiske fotomotiver. Jeg liker strømpebukser og varme kjoler.

Hva er vel koseligere enn å sitte under et varmt teppe med ullsokker på, drikke varm kakao eller te, ha levenede lys rundt seg og høre regnet og vinden ule ute? Jeg synes det er helt perfekt!

Å ha mamapermisjon på disse flotte høstdagene er fantastisk. Jeg er ikke superflink til å komme meg så ofte ut som jeg burde, men å ta på seg en deilig ullgenser, skjerf og pannebånd, og trille flere kilometer er utrolig deilig. Varm i den friske høstlufta, nydelig sol og fantastiske farger på trærne rundt meg.

Jeg er og blir et høstmenneske!

 

 

Hva er din favorittårstid?

4 Comments:

  1. Høsten!
    Elsker høsten! Lukten, fargene ute, fyr i peisen! Alt!
    Så fint vognpose Hanna har, er det LØVE? Oskar har samme! Den er så deilig ?

  2. Jeg elsker de alle, nå gleder jeg meg over lys og pledd!

Legg inn en kommentar