Nytt i høstgarderoben

Som noen kanskje har fått med seg, er jeg et høstmenneske. Ekstra godt liker jeg at det betyr varme klær, kosetøy og behagelige plagg. mitt favorittmerke gjennom mange år nå, me&i, har kombinert alt dette i nyhetsslippet de hadde for få uker siden. jeg bestilte noen favoritter hjem samme dag, og nå har vi rukket å bruke klærne noen ganger. Jeg håper å få til et homeparty denne høsten også, for da får man dessuten prøve klærne før man bestiller, selv om me&i er veldig enkle å forholde seg til dersom man ønsker å bytte et plagg.

Som bloggvenn for me&i fikk jeg i august se litt bilder av nyhetene som skulle komme denne høsten, så da nyhetsslippet kom, visste jeg allerede hvilke plagg jeg ønsket å bestille hjem. Da det var tskjorte med fotballbane på, var det ingen tvil. Simon fleipa med at den burde ha vært i herrestørrelse også, så den måtte selvfølgelig bestilles til Jakob. Han fikk dessuten den tøffe sweatjacketen med god, høy hals. Det finnes også matchende bukse til den jakka.

Miriam har blitt ei lang jente og plutselig var alle pysjer blitt for korte. Babblarna og me&i samarbeider, og denne fargerike pysjen passer til både gutter og jenter. Både i ermene og i beina er det dobbelt stoff som kan brettes opp, slik at pysjen varer lenger. Det er noe som går igjen på de aller fleste barneplaggene til me&i. Jeg kjøpte ei sweatjacket til Miriam som ho brukte i 2 år, og med en gang ho hadde vokst ut av den, kunne Jakob overta den! Det er jammen kjekt 😉

Jeg har allerede denne kjolen i sort/hvit, og den ble en stor favoritt hos meg, så da den også dukket opp i mørk blågrønn slo jeg til og bestilte den også. Stoff som legger seg pent, den har lommer og 3/4 erme. Siden den er i ganske tynt stoff kan den brukes også på sommeren, men nå passer den perfekt med ei tjukk god ullstrømpebukse under, og for eksempel denne cardiganen utenpå. Som skikkelig kjolejente må jeg si jeg har funnet høstens to favorittkjoler – særlig det at de har lommer er viktig for meg!

Så kunne du tenkte deg å ha et homeparty der du kan prøve hele kolleksjonen i di egen stue sammen med gode venninner, kan du se mer om det her. Da får du dessuten vertinnegave og 20% på valgfritt plagg.
Jeg gleder meg til å fylle stua til jentekveld og klessnakk 😉

Følg meg gjerne på facebook: Monicas liv, og på Instagram: @monicabj92

 

 

6 Comments:

  1. Den blå kjolen er den fineste denne sesongen, syns jeg?

  2. NYDELIGE DEG i den kjolen!! 🙂

  3. Flott kjole på en flott dame!!!!

Legg inn en kommentar