Maledilla!

De siste ukene har jeg hatt helt dilla på å male. Når ungene har vært i seng og alle plikter er gjort, har jeg kosa meg med å sitte ned med lerret, maling og gjerne noe god musikk. Time etter time, masse pirkejobb og nå er bildet ferdig.

Dette er et type «painting by numbers»,  altså oppmerkede streker med tall der hvert tall har sin egen farge. Bildet er 40cm X 50cm, og selv om jeg trodde dette skulle være et enkelt maleri er det hele 19 ulike fargenyanser i bildet! tipper jeg har brukt rundt 20 timer totalt, men det er så moro at nå har jeg bestilt meg et nytt bilde å jobbe med. Mange nye ideer og måter å male på har jeg lært, så nå har jeg lyst til å lage enda flere bilder!

Denna uka skal jeg noe spennende, helt spontant og som blir veldig moro! Følg med på Monicas liv på facebook.

 

4 Comments:

  1. Wow!!!
    Kjempefint! Du er råflink, Monica!
    Hvor bestiller du fra? Link?

  2. Det var et virkelig nydelig bilde!!! Bra jobba og jeg gleder meg til de neste også!!!

Legg inn en kommentar