Spontantur til Nord!

Jeg er ingen spontan type av meg. Jeg liker å planlegge, jeg elsker lister, almanakken min og ha oversikt over hva som skjer langt fram i tid. Skal vi av gårde noen dager, er pakkelista skrevet minst ei uke før avreise og gjerne pakket noen dager i forveien. Jeg liker rett og slett å ha kontroll.

For ett år siden malte jeg maleriet over. Det er av øya slekta til min mann kommer fra, nemlig Lovund, som ligger i Nordland. Det er et fantastisk sted jeg har besøkt 3 ganger på sommerstid og som er det fineste stedet jeg har sett i Norge.

For under ei uke siden sa svigermor at ho skulle ta turen opp i høstferien. Jeg fleipa med at det ville jeg også. «Ja, hiv deg med du», sa svigermor, og tror det eller ei – nå befinner jeg med på Lovund!

4 dager før avreise ble billetter bestilt, og nå skal jeg, svigermor og Hanna Marie kose oss her oppe i 5 dager. Simons mormor visste ikke at jeg var med, så dere kan tro ho ble overraska da jeg plutselig stod der.

En liten ferie i mammapermisjonen – jeg gleder meg!

Jeg deler mye bilder på instagram, så vil du se hvor flott det er her oppe og vår ferie, er jeg å finne under navnet @monicabj92

6 Comments:

  1. Så moro! Kan tenke meg mormor ble overrasket!
    Kos dere og nyt ferien ?

Legg inn en kommentar