Høstferie på Lovund

Som mange nok fikk med seg, heiv jeg meg rundt og bestilte tur til NordNorge for ei uke siden. Uten å si ifra til «sviger-mormor» (heter det det?) dukket jeg opp på døra og overrasket henne. Veldig! Nå er det bare et par dager igjen før hjemreise, men ah, så deilig det er å være her igjen! Jeg har vært her 3 ganger før, på sommeren, men har nå fått se denne vakre øya i Nordland i høstvær også.

Bildene her sier alt. Rolige dager sammen med Hanna Marie, svigermor og svigermormor + resten av slekta her oppe er jammen godt. 6 dager pause fra hverdagens kjas og mas og heller ta en ferie. Flere trilleturer om dagen og lunsj i det fri i høstværet er deilig nå. Jeg nyter tida her og håper det ikke er lenge igjen til jeg skal opp igjen!

Havørn!

Selv om jeg – selvfølgelig -savner ME&J, er det godt å ha noen dager bare med Hanna Marie. Jeg tror ho også nyter å få all oppmerksomheten, for så blid og pratsom jente som Hanna skal man leite lenge etter 😉

Hva gjør du i høstferien?

6 Comments:

  1. Ferierer rett innenfor deg.. 🙂

  2. Så deilig!
    Nyt de siste dagene av høstferien og kos deg masse med H. ?
    Ser kjempefint ut der du er!

  3. Herligeste bildene! Klart hun koser seg med å være alene med mamma!!!

  4. Tror det gjorde godt for oss begge =)

Legg inn en kommentar