Høstgleder <3

Høsten altså. Jeg får ikke nok! Denne årstiden er fantastisk. Og når jeg kan dele ettermiddagene i høstsol ute sammen med de jeg liker best kunne jeg ikke hatt det bedre. Etter 5 dager vekk fra mine to største var det jammen godt å komme hjem igjen, så dagen etter gikk vi ut i hagen for å lage løvhaug å hoppe i.

Vi har et stort lønnetre midt i hagen. Det har felt så mange  t u s e n  blader nå at vi ikke kunne se grasset en gang. Sammen med mine to store små, raket vi alt til en stor haug, før de klatret opp på sklia og hoppa ned. Reapeat x 100! Det var så gøy, vassa og nærmest bada i løv. Ei turrunde går forbi huset, og det var ikke få som smilte og vinka der M&J hvinte av glede. 

Jeg elsker høsten!

Følg gjerne Monicas liv på facebook

Hva er din favorittaktivitet på høsten?

4 Comments:

 1. Jeg og!
  Jeg elsker høsten!

  Favorittaktiviteten min må være å være ute! Enten det er i gaten, for å sykle eller gå på tur i skogen. Lage bål. Spise masse deilige gryter. Selvsagt være sammen med familie og venner. Masse duftlys. Fyr i peisen. Pledd i sofaen. Det er sååå mye jeg elsker med denne årstiden!

  Så utrolig fine bilder av barna i bladene ??

 2. Virkelig helskjønne bilder!!! Jeg elsker å lese, det skal jeg definitivt gjøre mer av!!!

 3. Takk =)
  Savner å lese noe annet enn pensum…

Legg inn en kommentar