Bowling for første gang!

Bowling er gøy, det er det ingen tvil om. Det er ikke noe jeg har gjort mye i mitt liv, men jeg kan huske skoleavslutninger på bowlinga, bursdager og en og annen gang med venner da jeg ble tenåring. Da jeg traff Simon for 8 år siden, reiste vi mer ut på bowling. Han har vel – uten unntak – scora bedre enn meg hver gang, men moro er det uansett.

I helga bestemte vi oss for å ta en familietur for å spille bowling og spise pizza. Miriam Elise har vært med oss flere ganger og spilt, men for Jakob var det første gang. jeg tror ikke helt hn forstod hva han skulle, men jeg har sjeldent sett noen hvine så høyt av glede som han gjorde. Han nærmest svevde over gulvet og ropte «MER, MER». Da er det jammen lenge å vente på at vi andre skulle spille i mellomtiden. Ungene brukte hjelpesklie og hadde gjerder (såklart), og Miriam klarte både strike og å slå min poengsum! Ikke verst for en 4 åring som attpåtil hadde lapp foran det ene øyet!

2 runder bowling og 1 slush seinere var energinivået dalende og vi spiste en pizza i stedet. Hanna Marie er rolig og fornøyd, og bytta på å ligge i vogna med leikene sine og å sitte på fanget, like fornøyd gjennom hele turneringa vår.

En ting er sikkert – det er ikke siste gang vi reiser på bowling sammen!

Liker du å spille bowling?

Følg gjerne Monicas liv på facebook

2 Comments:

  1. Bowling er kult!
    Hatt med guttene et par ganger og! Her går det en del i bowling på Wii! Det har vært veeeeldig populært en periode. Ser ut som Miriam koste seg.

    Så morsom den røde greia til å kaste ballene var, langt mer dekorativt enn sånn stativ!

  2. Jeg trenger stativ og gjerde!

Legg inn en kommentar