Nede på stasjonen…

Noen ting går aldri av moten. som for eksempel togbaner i tre. Tretogbane var noe jeg og søstra mi leika med da vi var små, og som mine foreldre har tatt vare på slikt at ungene har leike med det når de er hos Mommo og Moffen. De har holdt seg like godt, og slike kvalitetsleiker må man bare like.

Jakob har alltid vist interesse for kjøretøy. Ingen av oss andre er særlig interesserte, men han elsker det når utrykningskjøretøy suser forbi stuevinduet eller naboene kjører i traktorene sine. Vi bor rett ved en flyplass og vi må daglig kikke opp på himmelen når fly letter og lander. Fram Jakob var liten har vi ønska han togbane til barneveldignelse, jul og bursdag, og tilsammen har de nå fått en god samling.

Mine søskenbarn er en del yngre enn meg og har akkurat vokst fra å leike med tog. Derfor har nå Miriam og Jakob fått en masse ekstra togbane, og her om dagen ble alle deler satt sammen til et stort nettverk av togbaner utover nesten hele stuegulvet. Simon var ingeniøren og byggelederen, Miriam bestemte broer og hvor bygningene skulle ligge, jeg laga dyrehage og satte opp trær og Jakob prøvekjørte alle baner med lange, lange tog.

Togbanen fikk stå i mange dager, og tro meg – det har vært mange timer med glede og intens leik på stuegulvet de siste dagene, både for barn og voksne!

Hva var din favorittleike som barn? 

Følg gjerne Monicas liv på facebook.

2 Comments:

  1. Det husker jeg ikke,,.
    Men himmel og hav så mye jeg har lekt med BRIO tog de siste årene. Guttene har hatt fullstendig hang ups på tog! I flere år. Vi hadde alle Brio togene som var å oppdrive og togskinner, byggninger etc for maaaange 1000 kroner. ?

    Jeg liker togene. Det er super kvalitet og byr på mange timer med god lek. Utfordringer å bygge. Samarbeide. Helt perfekt!

  2. Jeg også likte å lage togbaner som liten, herlig å se dine gjøre det samme!

Legg inn en kommentar