Maledilla vol. ΙΙ

Så var nok et bilde ferdig. Jeg har fått litt dilla på slike malerier. Det er en måte å koble av på, slappe av, og roe ned før kvelden. Som med det første maleriet, er også dette et painting by numbers. Det er derfor nummerert å lerretet hva som skal males hvor, og så maler jeg. Dette var heldigvis mye enklere enn det forrige, men jeg merker jo at jeg lærer en del om hvilke teknikker som lønner seg.

Nå er det bare å finne et sted i huset der jeg kan henge opp disse bildene. Det hadde jo vært litt kult å kunne si at bildene på veggen hos oss er enten bilder av oss, laget av barna eller malt av meg.

Moro er det, og neste er bestilt og på vei i posten allerede – jeg gleder meg!

Har du noen håndarbeidshobbyer?

2 Comments:

  1. Det ble virkelig nydelig, jeg gleder meg til neste!

Legg inn en kommentar