Playmo for liten og stor

Noen ettermiddager flyr av gårde. Inn i barnas fantasiverden, alle 5 på gulvet, ingen krangling og plutselig er det leggetid. Ikke hver dag (langt i fra), men når playmo-slottet og brannbilen finnes fram, da er det stor glede.

Jeg har lenge vært ambassadør for playmobil, og har fått flere lekesett i posten. Avtalen er at disse vises fram på Instagram, men dette var så fantastisk bra at jeg ville skrive et egent blogginnlegg om det. Fordi jeg har fått sponset produktet, er det merket reklame.

Eska jeg henta på posten var kjempestor, og da vi åpna eska sammen og så at «playmobil skinnende krystallpalass (9469)» lå oppi, var det flere enn barna som ble gira. Simon fikk oppgavene å sette det sammen, og uttrykte begeistring flere ganger om hvor mange flotte detaljer den har. 3 mennesker med ulike klær, detaljer som små blomster og speilgulv, ulike møbler og ikke minst snødekte trapper. Slottet minner om Elsa&Anna fra Frost, så her i huset fikk playmofigurene raskt navna Elsa, Anna og Kristopher.

En eske med ekstrautstyr fikk vi også med. Slede med skattekiste og diamanter oppi, og et stort snøtroll! Og lykte til snøtrollet har batteri, så den lyser. Flere timer har slottet blitt brukt alt, og flere timer på stuegulvet skal det bli!

Er du glad i playmo?

2 Comments:

  1. ? love!
    Jeg eeelskwe playmo – minst like mye som guttene. Dette så kjempefint ut!

  2. Veldig glad iplaymo. Det har vært en leke som har vørt poulær i barnehage . Siden detsljene er små, så var det avgresa sted vi lot barn leke med playmo. Tro meg , der var det alltid aktivitet. Og de holder.
    Her hjemme er det også fin lek, og jeg har alltid noen figurer i fotobagen.. i tilfelle

Legg inn en kommentar