Julemarked

Altså, 15. desember allerede – hvor blir dagene av? Dagene er fulle av juleforberedelser, baking, øving til julekonsert, utelek i snøen og pynting. Så nå har juletemninga virkelig kommet!  Forrige lørdag var jeg nemlig på julemarked og hadde min egen stand med kaker og litt strikk. Med snøvær de siste to dagene før julemessa, og masse folk, julemusikk og vaffel-lukt ble det en ordentlig fin lørdag. 45 boder var satt opp, og selv om ikke jeg veit antall besøkende, tror jeg nok det var firesifra.

Skilta jeg hadde med ga mange smil og artige samtaler 😉

Jeg har tidligere deltatt på julemarked sammen med tante Janika, som er råflink på scrapping og dekorasjoner (<– link), men denne gangen var det mest bakevarer å finne hos meg. Det er jo det jeg ønsker å kunne drive mer med! Med 4 ulike cupcakes, vaniljekjeks, pikekyss i fem ulike smaker og karamellpopcorn, kom det mange innom. Jeg veit ikke helt hvor jeg hadde forventa, men det kom i hvertfall utrolig mange innom! Mange koselige samtaler, smakesprøver og jammen fikk jeg ikke solgt ut det meste. Og reklamert litt for MoniCake da 😉

Litt kald på tærne, men veldig fornøyd med en fin dag og en masse julestemning! For det er det julemarkeder handler om, julestemning 😉 For å gjøre det enda bedre, tok jeg samme ettermiddag med meg jentene på Sauland Barnegospel sin julekonsert – og den som ikke får julestemning der, får det aldri!

Pleier du å besøke julemarkeder? 

One Comment:

  1. Jeg har ikke tradisjon for å besøke julemarked, men himmel så koselig det er. Og stemningsfullt!

    De kakene dine er helt fantastiske! Du er så flink, Monica !

Legg inn en kommentar