Julegiveaway 3. søndag i advent

Det er allerede blitt 3. søndag i advent, og nok ei luke skal åpnes i giveaway-kalenderen herpå bloggen. Denne gangen er det en veldig praktisk sak til alle som har små barn.
Vinneren fra forrige uke er trukket og publisert på bloggens facebookside.

Hvem har vel ikke opplevd at ungene har en periode der de NEKTER å vaske håret? Kjempemoro ikke sant, hvert bad blir en kamp… Men så kom jeg over disse på internett, og så har jeg ei bloggvenninne som har nettbutikk med slike. LUI- Enfants for Enfants har nemlig dusj-capser! Man setter på capsen som på bildet under, og vasker håert. Barnet får garantert ikke vann i ansiktet. Vi har akkurat tatt i bruk vår, og jeg har tro på at det fremover skal bli lettere for den av våre tre som helst ikke vasker håret sitt for tiden.

Har du lyst til å prøve en slik? Da kan du legge igjen en kommentar under innlegget på bloggens facebookside og/eller på instagram (monicabj92) og du er med i trekninga. Vinneren kan velge gul eller grønn, og den heldige trekkes den 21 desember.

Og du – følg med, for det kommer en ekstra giveaway som er superflott,
og den er kun for facebooksidens følgere! Deles i morgen (mandag)!

One Comment:

  1. Kjenner til det problemet der ?
    Disse er geniale og brukes på de 3 mellomste hver gang vi vasker håret her!

Legg inn en kommentar