Romjulsdrøm

Jula altså, for en herlig høytid! Rolige sager sammen´med familie, avslapping og utekos. Vi feiret julaften hjemme hos oss for første gang på lenge, sammen med mine foreldre og søster. En koselig feiring, med spente barn, nisse som kom (og som ingen av barna gjetta hvem var), og fin familietid. Miriam leste pakkelappper og var like ivrig over andres gaver som sine egne, og var veldig fornøyd med både julegavene og få være seint oppe.

Romjula har stort sett vært tilbragt med familie. Tradisjonen tro på middag hos svigers, akedag i hagen og pinnebrød på bålpanna. Og brettspill inne. To juletrefester har vi også fått med oss.

Noen filmer, noen skiturer og enda mer aking med familien. For i dag har jeg, de to sørste og foreldrene mine aka på akemadrasser og stått på ski på jordet der jeg selv lærte ¨stå på ski. Julestrømper, julekaker og leiking med nye gaver.

Nei, romjula er fin altså, og snart står nyttårsfeiring med venner for tur!

6 Comments:

  1. Høres kjempekoselig ut! Masse familietid ?
    Sånn har vi hatt det og. Og kos med små og store venner! Jeg elsker julen og romjulen, for da vet jeg at familien alltid samles. Godt nyttår til dere alle sammen! Og alt det beste for året som kommer! Stor klem!

  2. Det er romjula si det, ser hyggelig ut 😀 Vi har mest av alt vært inne, da vi har vært forkjølet hele gjengen. Men i morgen er det striskjorte og havrelefse igjen, – og vi er klare for hverdag. Det beste med romjula er tid sammen, spør du meg. Og det har vi hatt

  3. Tid sammen, som flere påpeker, er det viktigste for meg også. Vi hadde film- maraton og koste oss veldig med det!

Legg inn en kommentar