Velkommen 2019

Godt nytt år!
Vi er allerede noen dager inn i det nye året, og brått er hverdagen tilbake. Har du hatt ei fin jul og nyttårsfeiring? Med et nytt år foran oss er det nok mange som har planer og mål, og sikkert en del forsetter også. Med to uker ferie er det nok flere enn mine barn som var klare for å tilbake i barnehagen og hverdag igjen. To fine uker fylt med julekos, rolige dager, gaver, familie, snøleik og masse god mat.

Man kan vel kalle det en tradisjon når vi for 5. året feirer nyttårsaften med et vennepar av av oss, ca annahver gang hos oss og de. Litt rart å tenke på, men nyttårsaften for 5 år siden, var vi fire voksne rundt bordet, i år var vi ni! 5 barn har kommet til siden første feiring, og med det nye vennskap og timer med leik. Tradisjonen tro var det kalkun til middag. Simon stod for maten (han er råflink på kjøkkenet – heldige meg!) og i kjole og skjorte kosa vi oss.

Gutta er glad i fyrverkeri, så da klokka nærma seg 7 gikk vi ut i gården for å fyre opp litt knitrende, fargesprakende nyttårsgøy. Tross øreklokker ble litt litt mye lyd for noen av barna, så vi sparte litt til midnatt. Og tro det eller ei, men da klokka passerte midnatt og det smalt fra alle sider, sov alle barna gjennom!

Himmelen fyltes med alle verdens farger, smella ljoma mellom fjellene og vi ønska hverandre et godt nytt år. Og selvfølgelig ble klassikeren «hva fikk du til jul i år?» sagt. Kortspill og brettspill har våre kvelder vært fylt med, og jammen sov ikke ungene godt den natta også. 1. nyttårsdag var det klart for pakkeleiken, og noen fine timer i snøen mens sola skinte. For en deilig start på 2019!

Har du hatt ei fin romjul? Hvordan feira du nyttårsaften?

4 Comments:

  1. Godt nyttår til dere også!
    Så ut som om dere hadde en fin feiring ??

  2. Ser ut til å ha vært en herlig feiring, godt nytt år til dere!!!

Legg inn en kommentar