Maledilla vol. 3!

Jeg har i grunn fått dilla på å male. Det er noe avslappende ved å konsentrere seg med penser og lerret, og få ut kreativitet på den måten. Tidligere har jeg malt en silhuett i solnedgang og en danser. Jeg sliter mye med ammegikt, og har ikke klart å strikke på flere måneder. etter en måneds pause med maling også merker jeg nå ingen forverring ved å male, så da er jeg tilbake med penslene. Jeg har to bilder ferdig jeg tenker å vise fram; et som er malt på lerret, og dette som er nok et painting by numbers.

Til tross for at det er nummerert hvilke farger som bør hvor, er det ganske mange timer som ligger bak alle detaljene. Særlig å få overgangene mellom de ulike fargene var utfordrende, men jeg føler jeg lærer mye jeg kan ta med meg til egne bilder på lerret.

Moro er det, og jeg var så heldig å få både staffeli, diverse utstyr i malekoffert og mange store lerret jeg kan utfolde meg på! Gleder meg til enda mer maling!

Er du glad i tegning og maling?

 

 

3 Comments:

  1. Den var fin!
    Her er løver interessant om dagen og sjiraffer! Vihar googlet og sett ekte løver og det var sååå spennende!

  2. Du er så kreativ!! God bedring!

Legg inn en kommentar