En helg med påfyll

Når man bli voksen, er det plutselig ikke så lett å treffe venner ofte lenger. I hvertfall ikke de man har hatt hele livet, når man bor langt fra hverandre. Da er det godt med helger der man får litt påfyll sosialt!

I helgja var det igjen Sisterhood i menigheten. 4 ganger i året er det en slik happening, og på fredag var det konsertkveld med flinkeste Anette M. Augedahl, middag og rød løper. rundt 60 finpynta jenter, servert av menn i dress. Skal det være jentekveld så skal det være jentekveld. De ble servert tapas, og jeg stod for kakebordet. Rett og slett en kjempefin kveld.

Min nærmeste venninne (og navnesøster) gjennom hele 20 år kom oppover! Etter å ha bodd på hver vår kant av landet i flere år, er det jammen godt å ha ho nærmere, selv om vi nesten daglig snakkes. 2 timers reisevei er uansett et stykke, men i helgja fikk vi tatt igjen litt. Kn ikke huske sist gang jeg var oppe så seint frivillig… Men det var jammen godt å ta igjen litt.

Noen ganger må man bare koble seg alt av annet for å gå litt påfyll og lade opp!

Har du gjort noe spennende i helgja?

 

2 Comments:

  1. Så koselig!
    Gode venner er gull verdt, ikke sant? Det kakebordet skulle jeg gjerne likt å
    Smakt litt på ?

Legg inn en kommentar