Matplan: Februar

Ny måned, og nye matplaner. Som før skriver jeg alltid ukemeny, basert på en månedsmeny. Når jeg skriver månedsplan prøver jeg å å bruke ting vi har hjemme fra før, samtidig som vi i løpet av ei uke skal spise variert. helst både kylling, rødt kjøtt, 1-2 fiskemåltider og suppe/gryterett. Nå skal det nevnes at jeg både liker å lage mat, og ikke minst planlegge dem og skrive lister. Men jeg kan samtidig love deg at du sparer både tid og penger hvis du ikke liker det også!

Jeg får stadig spørsmål hva vi kan spise når det skal tilpasses allergier. Men alt under er tilpassa et kosthold uten gluten/melk/soya/nøtter/skalldyr/egg. Men i enkelte tilfelle er det sånn at bare Simon spiser glutenfri pasta/pizza. Middagsretter jeg har delt oppskrift på har understrek i menyen under, trykk deg inn og du får flere oppsrkiftstips 😉

Fredag 1 – Pølser og pommes frites
Lørdag 2 – Middag hos svigers
Søndag 3 – Paprikakylling med ris og salat

Mandag 4 – Taco
Tirsdag 5 – laks og pasta
Onsdag 6 – middag på Betesda
Torsdag 7 – Spaghetti og kjøttboller i tomatsaus
Fredag 8 – Miriam bestemmer
Lørdag 9 – wok
Søndag 10 – stekte middagspølser med potet og gulrot

Mandag 11 – Fiskegrateng med poteter og gulrøtter
Tirsdag 12  – fiskegrateng-rester + fiskekaker
Onsdag 13 – middag på Betesda
Torsdag 14 – tacosuppe
Fredag 15 – hamburger med pommes frites og salat
Lørdag 16 – pizzasnurrer
Søndag 17 – kylling i sursøt saus med ris og salat

Mandag 18 – Pannekaker
Tirsdag 19 – Fiskegryte
Onsdag 20 – Middag på Betesda
Torsdag 21 – kyllingsalat
Fredag 22 – ”svenskekjøtt” med ris og salat (oksekjøtt fra harry-handel)
Lørdag 23 – risgrøt på formiddagen/ biff og hasselback
Søndag 24 – pizza

Mandag 25 – kompe med stekte pølser, bacon og sirup
Tirsdag 26 – Lapskaus
Onsdag 27 – Middag på Betesda
Torsdag 28 – kyllinggryte

Noen gode middagstips å dele?

 

One Comment:

  1. Du trenger ikke noen tips du! Du har stålkontroll!
    Jeg er igjen, kjempeimponert!

    Jeg har mer enn nok å planlegge en uke ? du frister med masse godt!
    Og så har jeg en plan om å bli like flink som deg, på å lage opp gedigne porsjoner og fryse ned! Det er kjempesmart!

Svar på Linn Avbryt svar