Speil, speil på veggen der

Med et lite barn på 7,5 måned er det ikke mye tid til å stelle og pynte seg. Ikke at jeg gjorde det så mye før, men jeg likte å ta på litt mascara når jeg skulle ut, en ansiktsmaske i ny og ned og stelle håret. Det er noe med å føles seg ok når man skal ut av huset.

Men en ting er sikkert, jeg bruker mye mer tid foran speilet nå – og det er ikke på grunn av meg! Det morsomste Hanna Marie veit, er å se seg selv i speilet. Vi har et stort speil i gangen, og jeg veit ikke hvor mange ganger om dagen vi står foran der så ho kan smile til oss begge, ta litt på speilet og se hva som skjer om ho løfter en arm.

Hver gang vi er på veg til å skifte på badet stopper vi i baderomsspeilet for en kikk der også. Kanskje må det prates litt. Og det morsomme er jo at speilbildet prater tilbake! Da går praten over i latter og vi blir stående å smile tilbake.

Aller best er kanskje det lille skumgummispeilet. God å bite i, enkel å holde i og helt perfekt for små barnehender. Jeg hører snuppa prate og le, kikke på seg selv og bare glise når speilet lekes med. Og det er blant de mest populære leikene ho har – selv om det egentlig er en badeleike!

Tenk å klare å være så fornøyd hver gang man ser seg i speilet! Det er fantastisk!

Og hvem som er vakrest i landet her – det er Hanna Marie <3

One Comment:

  1. Jeg kjenner meg veeeldig igjen i det der altså!
    Baby O eeelsker speilet han og! For det er alltid en morsom type der, som babler tilbake ?
    Morsomt at du skrev at du likte å ta ansikitsmaske – jeg har nettopp tatt en. Mens jeg dusjet. Luksus på en torsdag! Og ikke akkurat hverdagslig! Ta deg en BREAK og en ansiktsmaske Ikveld – det kjennes sååå godt ut etterpå.

    Ha en finfin dag, dere to! Klem ?

Legg inn en kommentar