Unngå at klær forsvinner!

Er det noe man MÅ ha med barn i barnehage, så er det merkelapper. Både mine klær og ting, og ungenes, er jeg nøye med å merke, og jeg kan ikke huske at noe har forsvunnet fra oss enda. Til sommeren bestilte jeg til de to største, men nå var det på tide å få bestilt til Hanna Marie også. Ho skal ikke i barnehage før ho er 14 måneder, men det er aldri for tidlig å merke klær!

Jeg har som tidligere skrevet prøvd merkelapper fra flere sider, men de siste 1,5 årene har jeg kjøpt fra merkekongen.no. Nå bestilte jeg altså til Hanna, men også minilapper til Jakobs småting (sponset). Minilapper kjøpte jeg til Miriams hårspenner for en stund siden, men er det noe som er viktig i den aldren som mine barn er nå, må det være hva som er mitt og vha som er ditt. Rett skal være rett – INGEN må ta feil fargeblyanter. Kjenner du deg igjen i problemstillingen? Da er nok minilapper kjekt for deg også. Jakobs fargeblyanter er merket mas hans navn, og Miriam Elise sine med hennes navn.

Om du ønsker å bestille, kan du bruke koden » monicabj «.
Det gir deg 10% rabatt (på allerede lave priser) samt fri frakt.

Det gjelder både minilapper, nickelodeon-lappene og design-lappene.

 

2 Comments:

  1. Merk alt. Alltid!
    Genialt med smålapper til spenner/hårbøyler etc. Til guttene bruker jeg vanlige lapper når det skal merkes, de har liksom ikke så mange små ting.

    Lurer på hvor mange merkelapper jeg har brukt oppigjennom årene, jeg. Det begynner å bli noen ?

Legg inn en kommentar