DIY – bord med krittavle

Det er tid for et nytt DIY-innlegg, og denne gangen er det rett og slett et bord for barn, der de kan utfolde seg og tegne med kritt. Det er et ganske enkelt og rimelig prosjekt, som kan og vil gi mye glede til ungene. Dessuten tar det kort tid å lage, og jeg kan garantere at det kan brukes til mye gøy. her fikk ungene bordet i en kalenderluke i desember, og de har hatt mange fine stunder med farga kritt og tavlebord.

Du trenger:
Barnebord, krittavle-wallsticker, saks, bankkort/førerkort eller liknende

Jeg har brukt et 40kroners-bord fra IKEA, krittavle-wallsticker fra Sjarmtroll.no, og bankkortet er kun for å dra vekk luftbobler under wallstickersen

På baksiden av wallstickeresn er det ruten, noe som gjør det enkelt å klippe rett. Mål opp hvor stor du trenger den, klipp ut og lim forsiktig på. Bruk bankkort e.l. og dra ut luftboblene som kan samle seg under. Jeg måtte skjøte for å dekke hele overflaten av bordet, så da måtte jeg legge den helt inntil den forrige for at ikke skille skulle synes.

Sørg for at den sitter limt godt rundt hele, og så er det bare å finne fram farga kritt.  Her har vi (som øverste bilde viser) tegna veier og leika med småbiler og dyr, delt bordet i to slik at de kan tegne på hver sin side, og øvd på å skrive bokstaver.

For 4 år siden laga jeg et ludobord av samme type bord, du kan se framgangsmåte på det HER.

Følg gjerne Monicas liv for mer!

4 Comments:

  1. Genialt!
    Og så lett!
    Vi har to vegger på kjøkkenet hvor guttene kan tegne! Det var veldig moro i starten, men nå har det dabbet litt av. Men skal prøve å minne de på den igjen. Daniel brukte å lage regnestykker til Sebastian der ?

  2. Det der var jo utrolig smart!!!!

Legg inn en kommentar