Enetid med barna <3

Det har vært vinterferie ei uke, og dermed satt av ekstra tid til å være med barna. Her har vi delt opp, og hatt enetid med hvert vårt barn, og det tror jeg har vært godt for alle.

Med tre tette barn, er det ikke alltid jeg kan klare å gi en den fulle og hele oppmerksomhet over lengre tid. Det tror jeg nok gjelder de med flere barn selv om det er større aldersforskjell på også. Uansett, i ferien har dersom Miriam fått være med Simon på ler (og hatt ei fantastisk uke!) mens jeg har fått masse tid med de to minste. Det har vært godt, rett og slett.

Minstesnuppa er jeg med hver dag aleine uansett, men dagene nå har vært fylt av akkurat det Jakob har ønsket. Vi har spilt spill og perla, leika med lastebiler og tegna. Brukt god tid om morgenen. Sunget, lest flere bøker og pusla puslespill. MANGE puslespill. Akkurat hva han har ønska, når han har ønske. Hanna har liggi på gulvet med oss og fulgt med.

Med besøk til både Bestemor & Bestefar og overnatting hos Mommo og Moffen kan jeg ikke si annet enn at tid med godgutten min har vært fantastisk.

Enetid med barna gjør godt, og desto bedre med gjensynsgleden. For selv om vi har snakka sammen på facetime, var det noe eget da de to eldste så hverandre igjen. Omfavnelse og klemmer, og verdens blideste solstråle av ei lillesøster. Ingen tvil om at trekløveret mitt er glade i hverandre <3

 

2 Comments:

  1. Det er så viktig! Det har alltid vært fokus her og.
    I helgen var jeg alene med baby O og 5 åringen, mens de mellomste ble med Robert. Og det er så godt. For både de og oss. Vi gjorde som dere, perlet, laget smykker, malte og lekte med playdoh! Det var lørdag. Hele søndag var vi sammen alle sammen.jeg syns det er viktig med alenetid med hver og en av guttene. De 4 siste, er jo veldig tette, men det er også små individer med forskjellige behov. Jeg føler at når vi er alene, er det kanskje lettere å ha de gode samtalene.
    Tommel opp for alenetid med barna å ?

    Virker som dere har storkost dere. Og som du sier, det er sååå koselig å ses igjen og.
    God søndagskveld til deg vennen ?

  2. Det der er så viktig, og du har som vanlig rett fokus!

Legg inn en kommentar