Hvem er det som tramper på min bro?

Eventyr er alltid en hit for barn I barnehagen fortelles det, vi leser eventyr og hører på eventyr på youtube. Noen er mer populære enn andre, og selv om Rødhette, Gullhår og Pannekaka brukes mye her, er nok Bukkene Bruse det aller mest populære.

Vi har en stor kasse med togbane her hjemme. Noe har Miriam fått, noe har Jakob fått og noe har vi fått etter mine søskenbarn. Og nettopp i haugen fra mine søskenbarn dukka det opp en lekefigur – nemlig Shrek! Da ble de siste dagenes togbanelek raskt bytta ut med eventyr!

Under togbanebrua ble Shrek lagt, og med ei geit, ei høne, en hest og en gris som bukker har eventyret blitt fortalt om igjen og om igjen. Selv 2åringen vår kan hele eventyret utenat, og legger til stemmer for de ulike dyra. Underholdning for de små, og veldig underholdene for oss store!

Hvilke eventyr er dine (barns) favoritter?

5 Comments:

  1. Så gøy ❤️ Karoline sin favoritt er prinsessen på erten og de tre små griser ❤️

  2. Vi leser myyye eventyr! Klassikerene om dagen er Pannekaken, Bukkene Bruse og de 3 små grisene.

    Tog og eventyr ser ut som en super kombinasjon!

  3. Begge lo like godt hver gang vi prøvde finne ut hvem som hadde bæsla på hodet til muldvarpen!

Legg inn en kommentar