Oppskrift: Appelsincurd

Appelsincurd, har du smakt det før? Hvis ikke har du en god mulighet til å prøve nå, for denne oppskrifta har jeg laga mange ganger og kan virkelig gå god for. Det er ikke så lenge tid påske og da er det tid for appelsiner! Jeg skal dele flere oppskrifter der du kan bruke appelsincurd, og derfor deles oppskriften på denne i dag så du kan lage den klar. Den holder seg nemlig minst 3 uker i kjøleskap, selv om den nok er spist opp innen det…

Gjør klart alle ingrediensene først! Varm opp eggeplommer med sukker på middels varme til det skummer lett. Rør hele tiden slik at det ikke brenner seg. Rør til alt sukkeret er oppløst og blandingen har blitt litt lysere. Tilsett appelsinsaft og appelsinskall. Blandingen må ikke koke! Når blandingen tjukner litt, tas den av plata. Smøret tilsettes i terninger og røres inn. Holdbart i kjøleskap i ca 3 uker.

MoniCake på facebook eller @sweet_monicake på Instagram kan du se mer. Følg meg gjerne der!

5 Comments:

  1. Nam, nam!
    Det der hørtes skikkelig deilig ut, Monica!
    Den skal jeg teste 😋 Appelsiner er så digg!

  2. Det er smaken av påske, jeg gleder meg!

  3. Pingback: Kaketips til 17.mai! – Monica Bjerkelund

Legg inn en kommentar