Livet er best ute

Våren er her, det er det ingen tvil om. Temperaturene er så gode at vi kan gå uten jakke i sola, og nesten all snøen i hagen har smelta vekk. Jeg er glad i vinteren, men kjenner det er veldig godt at våren har kommet.Enda bedre ble det da vi stilte klokka og det holder seg lyst mye lenger.

Ungene elsker å være ute, det er det ingen tvil om. I barnehagen er de mye ute, og vi rekker knapt å komme hjem før de ønsker å gå ut. Nå som det jo har blitt lysere, er det mye enklere å være ute også, for da kan vi bli ute til det er leggetid. Derfor har de siste ettermiddagene og helgja blitt tilbragt nettopp ute. I hagen har den siste snøen blitt spadd i bøtter, såpeboblene har blitt blåst uten å fryse til iskuler og sklia tatt fram igjen.

Litt mer styr er det å ha med 3 barn ut enn 2, men i helgja tok vi oss ei runde på et par kilometer i området. Vi hadde med pose til å plukke blomster og blader i, vi fant flere vårtegn og blomstene ligger nå i press. Snart skal vi lage bokmerker av dem nemlig! Våren er deilig!

Hva er din favorittårstid?

6 Comments:

  1. SÅ herlig tid vi går inn i nå!

    Deilig med sol og vårtegn, dette er min favoritt årstid.

  2. Så godt å endelig kunne kle seg litt lettere!

  3. Jeg er veldig glad i våren og akkurat NÅ er det min favorittårstid, men jeg bruker å bytte favoritt etter hvilket årstid vi er i! Liker alle, jeg. Alle har sin sjarm på en måte.

    Nå er det utrolig deilig st alt våkner til liv igjen, naboer er ute i gaten igjen. Blomstene dukker opp, trærne blir grønne. Det plantes og sås. Som Doc sier, det er lettere å kle på gjengen når vi skal ut. Det er lysere. Våren er digg!

  4. Jeg er enig med deg der, alle årstider har sin sjarm! Våren er fin =)

Legg inn en kommentar