For en påskeferie!

For ei påske det har vært! Uka har rett og slet vært fylt med påskeferie-aktiviteter, i sommerferie-vær! Strålende solskinn, late utedager, familebesøk og kos. Vi har hatt hjemmepåske som vi pleier, men har hatt noen dager hos foreldrene våre for et avbrekk. Vi starta med noen dager hos mine foreldre, og var ute fra vi stod opp til det var natta.

Jeg har forstått at de fleste får påskeegget på påskeaften, men jeg er vandt med at vi har påskeegget hele uka. Så onsdag i ferien ble det lagt ut lapper med små hint før et påskeegg til hvert av ungene dukket opp. Gjett om det var stas! Det var faktisk så stas at da de skulle få påfyll dagen etter måtte vi lage nye lapper.

Jeg har fått neve på neve med blomster(hoder) plukket av barnehender, min mamma har fått det g min svigermor. Og ikke minst har vi sykla. Og sykla og sykla og sykla. Ungene har blitt så flinke, og glade i, å sykle, så det har blitt noen kilometer på veien.

Trampolina kom opp, og på de varmeste dagene har vi gått i shorts og tskjorte! Måtte det deilige været fortsette!

Påskekaka er det mamma som har laga (suksessterte) og så har jeg laga påskepikekyss ( <– oppskrift).

Hva har du gjort i påska?

4 Comments:

  1. Linn // frubever

    Her har vi gjort det samme som dere. Hjemmepåske. Med besøk av små og store venner, på besøk, familiekos, grilling, blåskjell, bursdag. Strålende sol her også, og rene sommerfeeligen!
    Spist alt for mye godteri Og alle har vært alt for lenge våkne, akkurat sånn det skal være 🤭

    Ser ut som dere har hatt en superduper påske!

  2. Vi har vært mye hjemme. Hadde et herlig døgn i sverige med familie. Den kaka så herlig ut, ekte påskekake!!!!

Legg inn en kommentar