DIY – sy kyser til jentene!

Det fineste hodeplagget små jenter kan ha på seg er kyser. Skjønne små luer, gjerne med blondekant eller rynkekant. Spør du meg passer de like bra til hverdags som til bunaden, og nå som jeg har fått litt mer tid til slikt, har jeg altså tørket støv av symaskina. Jeg har kikka på oppskriften på disse kysene og tenkt at nei, det får jeg aldri til. Men så har jeg ei venninne som kan trylle fram de flotteste plagg med maskina si, og som er veldig motiverende. Og etter å ha fått en stoooor dunk av mamma med masse diverse stoffer i, satte jeg i gang.

Veniva mi fikk rett – disse ER enkle å lage! Jeg sydde sammen to stykker på kort tid, og de ser bra ut på innsiden også! Vil du prøve deg er oppskriften å finne HER, den er gratis, på norsk og veldig enkel. Selv jeg klarte det 😉

Dere kan tro minstemor er skjønn med disse på <3

Er du glad i å sy? Tips meg gjerne om enkle oppskrifter!

 

Følg Monicas liv på facebook

 

One Comment:

  1. Så søte!
    Jeg har dessverre ingen gode sy tips til deg, for jeg kan jo ikke sy 😂
    Krysser fingrene for at noen andre har noen gode tips,

Legg inn en kommentar