Sommerferien er slutt

Så var hverdagen tilbake og sommerferien slutt. Jeg har vært vekk herfra i over 3 måneder, og det har vært veldig godt. Mye som skjer, litt kaos her og der, og godt med er skikkelig pause før alt det vanlige starter opp igjen.

Nå begynner siste året på studiet for meg, jeg fikk nemlig levert bacheloren min i vår og bestod med bedre karakter enn forventa! Så i år blir det fjerde og siste året av lærerutdanninga. Ungene er tilbake i barnehagen, denne gangen er alle tre der.

Jeg har tenkt mye fram og tilbake på hvor jeg vil med denne bloggen. Selv om jeg har vært vekk herfra, har jeg nemlig ikke slutta å skrive! Jeg har ikke mål om å bli verken stor og kjent, eller få flest mulige «følgere». Nei, jeg vil skrive om det som betyr noe for meg og som jeg håper andre kan få nytte av eller glade av å lese. Som før vil høydepunkter og de gode tingene som skjer deles her, og jeg håper å ha mer fokus på MoniCake (bakebedriften min) og hverdagstips her. Så får den som har lyst henge seg på – nå er jeg i hvertfall tilbake!

<3

One Comment:

  1. Velkommen tilbake til hverdagen Monica!
    Godt å se at du er tilbake 😍

Legg inn en kommentar