Hiv og hoi – dyreparken 2019

Da jeg var lita pleide vi gjerne å ta en tur til dyreparken i løpet av sommeren. Jeg mins i hvertfall å huske at vi gjorde det nesten hvert år. Dyreparken blir man aldri for gammel for, og Miriam var ikke mer enn 7 mnd første gang ho var der. Selv om den turen nok var mest for oss voksne…

I år reiste jeg, mamma og ungene en tur til sørlandet, og hadde en veldig innholdsrik dag i parken. Jeg har aldri vært der i høysesong før, og det tror jeg ikke jeg skal igjen heller. Det gikk veldig mye tid til å stå i kø. Vi reiste dessuten i parken en dag det var strålende solskinn etter flere dager med regn, så det var nok flere som hadde utsatt parkdagen litt.

Først ut var Hakkebakkeskogen. Det var første gangen jeg har tatt, og selv om køen varte litt vel lenge for minstemor (vi stod i over en time), så var det så absolutt verdt det! Både barna, jeg og alle de andre satt med store øyne og kikka på det utrolig bra skuespillet, scenene og sangene.

Vi rakk ikke innom alle dyr, men sørga for å få med oss afrikanske dyr og apejungelen først. Apene var veldig populære, og den lille minibondegårdet der man kan klappe hengebuksvina slo også godt ann hos barna her. Det blir noe annet når de får gå inn til de. Sukkerspinn og setra, traktorkjøring og flere dyrebesøk.

Så kom kanskje det var som høydepunktet for barna:

Kaptein Sabeltann!

I år feirer Kamptein Sabeltann 30 år i parken, og derfor var det jubileumsforestilling midt på dagen. masse folk samla seg, og mer skuespill og flotte sanger ble framført. Virkelig moro for alle sammen. Vi rakk dessverre ikke tømmerrenna og å kjøre med Kaptein Sabeltanns båt. Parken er jo så stor og flott at å rekke alt på èn dag er ikke lett uansett.

Vi får ta det igjen neste år, for vi kommer tilbake 🙂

Har du vært i dyreparken før?

One Comment:

  1. Jaaa!
    Både som liten og med guttene! Elsker dyreparken!
    Og jeg hat SÅÅÅÅ lyst til å se Kaptein Sebeltann showet selv 😁😁

    Ser ut som dere har kost dere i dyreparken også!

Legg inn en kommentar