Et siste år!

Jeg begynte på høgskolen i august 2013.  Da hadde Miriam ligget i magen min i over to måneder allerede. Skoleåret fikk seg dermed en mammapermisjon midt i året. I løpet av andre klasse flyttet Jakob inn i magen, og etter endt utdannelse i matte-og naturfags ble det nok et år med permisjon. Da jeg flyttet skole fra Porsgrunn til Notodden begynte jeg med Kunst&Håndverk. Hanna flyttet inn i magen det skoleåret, og året etter hvor jeg var i permisjon fullførte jeg min bacelorgrad i pedagogikk.

Nå, 6 år seinere, skal jeg i gang med mitt fjerde og siste år på høgskolen. Jeg gleder meg, og gruer meg samtidig. Jeg trives godt som student, har alltid likt skolen, lesing og å lære noe nytt. Samtidig blir det godt å endelig få begynne å jobbe som det jeg har hatt lyst til i mange år, lærer for 5-10 klasse.

Mitt siste studieår er todelt i fag, hvor jeg skal ha 30stp i Kunst&Håndverk for å få et årsstudium, og KRLE som jeg ikke har hatt tidligere. I KRLE er det dessuten en studietur jeg håper å få bli med på, det er nemlig 5 dager til Roma! Jeg er godt i gang med lesinga og håper året blir like bra som jeg ser for meg!

Er/var du glad i å studere?

 

3 Comments:

  1. Marthe Elisabeth Reidarsen

    Hei hei!
    Jeg er så glad i å studere at etter jeg startet på samme utdanning høsten 2012 bare har hatt et år uten noe studie. 5,5 år til sammen og jaggu studerer jeg ikke i år også! 😂

  2. Du er kjempeflink! Som får til å sjonglere studier med barn! Det står det respekt av!

    Kan ikke skryte på meg at jeg var glad i å studere altså 😁

Legg inn en kommentar