Årets varme hodeplagg er klare

… og som vanlig har jeg strikket dem selv. I juleferien i fjor klarte jeg nemlig å begynne å strikke igjen, etter langt tid med kraftig ammegikt, og jeg tegnet, beregna og prøvde ut strikkemønster med fletter. Da ble pannebånd til de to eldste klare, ei okergul topplue med avtagbar dusk til meg klar og Hanna Marie sin knytelue med dusk.

Nå som jeg har mye forelesninger på skolen, sitter jeg gjerne med strikketøyet i henda. Jeg tar mye notater uansett altså, men litt sokkestrikk går greit mellom alt det andre. Så da blir det noen prosjekter i høst også, foreløpig er 3 par sokker klare til vinteren.

 

Har du strikke varme plagg nå når høsten kommer?

 

3 Comments:

  1. Du er så flink!! Håper jeg snart får ro nok i kroppen til å sette meg ned med det jeg og, for jeg har en genser jeg må strikke ferdig og en kofte jeg må fikse litt på. Men så deilig med høst og strikking! 🙂

  2. Så utrolig fine!
    Jeg digger luen! Så søt!

    Har ikke strikket, men sydd en del pannebånd 😉

Legg inn en kommentar