Høstmarked 2019

Så var årets høstmarked over! 3 bord fylt opp med håndarbeid og søtsaker, og denne gangen stod jeg med min gode venninne Camilla som syr helt nydelige barneklær. Det var ganske godt besøkt, og både jeg og Camilla fikk solgt unna en del. Jeg hadde baka opp en god delt ting i forkant, men alt av håndarbeid har vært med meg på messer før.

jeg laga pikekyss med salt lakris/peppermynte/naturell/villappelsin/vanilje, karamellpopcorn og pikekyss på pinne. Totalt nesten 120 poser, og jeg kom hjem igjen med kun 6 stk! Så man kan si høstmarkedet var vellykka. Hadde også med 5 ulike typer cupcakes, og de gikk også unna i løpet av dagen, nesten alle samen. Vi var heldige med fint vært, grei temperatur, og siden det var starten på høstferien, var det mange som hadde tatt turen ut for å finne på noe. Det er koselig å gå rundt og se hva andre har laga, det er jammen mange kreative mennesker i nærheten.

Jeg blir med til jul også, for den 7. desember er det julemarked på Notodden!

Pleier du å være på slike lokale markeder?

2 Comments:

  1. Wow!
    Så utrolig bra salg! Moro!
    De cupcakene ser fantastiske ut!

  2. Det var veldig gøy =)
    takk, de ble ganske så populære =) Kremost og blåbær- mmmmm

Legg inn en kommentar