Hyttetur

Vi har egentlig hatt hjemmesommerferie i år. Som vi pleier. Jeg ser ikke helt poenget med å dra verden rundt med tre små, det er mer kos på mindre turer. Og  i august var vi så heldige å få låne hytta til noen vi kjenner, så 3 dager ble tilbragt på Hovden.

Jeg er glad i slike hytter. Litt små, tynne vegger så du hører om de i naborommet snur på seg, gammeldags interiør, knapt noe telefondekning og ikke ordentlig do. Helt topp! Og når hytta ligger like ved vannet og har båt vi kan bruke, er det enda bedre. Alle 5 + svigers kjørte opp, og til tross for grått og regn hadde vi fine dager, inkludert en tur i badeland. Dette var i sommerens beste ferie for meg!

Miriam og Jakob fikk fiskestenger til jul av mine foreldre. Jeg var ikke stort eldre da jeg var med pappa og fiska, så det er klart at også mine små måtte få fiskestenger tidlig! Dessverre ble det ikke fisk, men for en spenning å få være med de små på sin første fisketur! Litt skuffelse over at det ikke ble napp, men vi prøver igjen. Skogen har også mye spennende å utforske, og jeg hadde på forhånd laget naturbingo til barna. ut på jakt i skogen etter ulike dyr, blomster og bær, og vi var på sansetur for å se, høre og lukte nye ting. Det er moro å se barnas engasjement og nysgjerrighet!

Heldige er vi som fikk låne hytta og båten og kose oss noen dager til fjells!

 

2 Comments:

  1. Jeg vil også ha en hytte å låne!
    Gjerne på fjellet nå! Vil ha snø, gå på ski, stå på ski og ake ….

    Så heldige dere er som har hytter å låne 💙

Legg inn en kommentar