Snøløvgenser av pinnene!

Endelig er min okergule ullgenser ferdig! Denne har jeg nemlig gleda meg til å ha på, selv om jeg har brukt en liten evighet på å få den ferdig. I 2017 strikka jeg min første snøløvgenser ( <— link) og jeg likte godt både å strikke og gå med den. Jula for snart to år siden strikket jeg både bolen og ermene, men rakk ikke fullføre i løpet av juleferien. Den ble liggende til modning en god stund, men etter at minstemor kom til verden, ble jeg plaget av så kraftig ammegikt at det var ikke sjanse for meg å holde på med håndarbeide. Men, endelig!

Strikketøyet ble med på hyttetur, og det skulle ikke mer til enn to kvelder med venninneskravling og strikketøy så var den ferdig. Lua har vært ferdig lenge, og det var godt å endelig få på genseren også. Er ikke fargen nydelig? For speseielt interessertet er den strikka i Drops Karisma på pinner 5. Gjorde en kjempefeil ved å gå ned en hel størrelse da jeg begynte på mønsteret… Jeg trodde nemlig jeg egentlig strikka den en størrelse mindre enn jeg gjorde. Men men, det får bare være, den er jo til meg, og etter en runde i vask håper jeg det ordner seg. Jeg er i hvertfall kjempefornøyd =)

Er du glad i å strikke?

4 Comments:

  1. Den er såååå fin og fargen er nydelig på deg, Monica!

Legg inn en kommentar