Bursdagsfest

Den siste uka har bare flydd av gårde! Og denne uken har jeg samlingsuke i KH, så det betyr lange, innholdsrike, kreative dager på høyskolen. gleder meg til å vise fram hva jeg har laga!

To bursdagsfester unnagjort siste par ukene, og nå begynner kjøleskapet å tømme seg for kakerester. Allerede første helgja i januar hadde vi selskap, og 20 mennesker fra familie og nære venner kom for å feire størstejenta vår som har blitt hele 6 år. Ventetiden til feiringa starta var lang, spenninga var stor og gleden enda større da alle hennes nærmeste kom med gaver, sang og feira med ho.


Denne helgja var det klart for barneselskap. En fin gjeng med førskolebarn samla seg rundt bordet som Miriam selv hadde pynta og laga bordkort til. Elsa&Anna-tallerkner og kopper var satt på, og etter bursdagsbarnets eget ønske ble det servert spaghetti. Det er forresten veldig lettvint i bursdag!

Barneselskapet hadde karnevalstema, så fra vår gjeng var det to Elsaer og en spiderman. Og en «trollmann» som gleda ungene med trylletriks. Og når vi først er inne på prinsesser og Elsa – bursdagskakene var selvfølgelig i Frost-stil. Flere bilder er delt på MoniCake sine facebooksider.

2 Comments:

  1. Takk 🙂

Legg inn en kommentar