Å prøve seg som keramiker

Så var denne uka over! Jeg har hatt min siste samlingsuke i kunst & håndverk på studiet, og uka har vært stappende full av masse gøy. Og mye jobb! For det er jammen mye nytt jeg har lært.

Jeg er så glad jeg tar tilsvarende et årsstudium i kunst & håndverk i lærerstudiet mitt, for i tillegg til at det er utrolig viktig og nyttig for elevene, er det jo kjempespennende for egen del. jeg lærer så mye nytt! Fram til oppgava er skrevet og levert vil jeg ikke dele for mange bilder her, men dette er noe av det spennende jeg ar gjort i keramikk.

Jeg har ikke vært borti leire siden ungdomsskolen (med nntak av en halv dag på samling i fjor) så det var moro å sitte og leike seg med. En boks med lokk, ei ugle og en fruktbolle ble laget, så nå håper jeg å få gjøre noe liknende når jeg blir ferdig utdanna til sommeren. Produktene er ikke brent ennå, så jeg må vente noen dager til før jeg får se det endelige resultatet.

Er du glad i kunst&håndverk? Har du noen erfaring med å lage keramikk?

2 Comments:

  1. Så moro! Keramikk ser kjempemoro ut!
    Har ingen erfaring – annet enn med sement. Som også er veldig moro.
    Det så jo virke ut som du fikk dreisen på dette!

Legg inn en kommentar