me&i SS20

Når vi nå har kommet litt ut i 2020, er det på tide å vise fram noen nyheter fra vårkolleksjonen til me&i. Jeg har vært så heldig å være bloggvenn for de i 4 år, og ved hvert halvår har jeg fått velge meg noen favoritter hos dem.

Trench Coats som den jeg har på meg på bildet over, har det med å være stive synes jeg. De er gjerne veldig formsydde og i tjukt stoff. Men ikke denne! Den er en tynnere modell, med masse viskose i seg, noe som gjø at den faller fin uansett hvilken kroppsform han har. Det er mitt favorittstoff når jeg syr overdeler til meg selv, nettopp på grunn av det. valgfri knyting i livet og i ei nøytral fager, helt perfekt for meg.

Om du ser nøye etter er det tynne, tynne striper av lyseblått i den. For lite til at den blir prangende, men nok til at den blir spennende. Når mai måned og forsommeren kommer, blir denne en kjempeflott penjakke.

I nesten hver sesong så lenge jeg har vært bloggvenn, har me&i hatt minst ei bluse med denne passformen. Jeg virkelig elsker den, og da jeg bestilte hjem sunny flower blouse tror jeg det ble den sjette i samlinga. Eller den sjuende… Uansett, modellen er helt super. Viskose dette også, så den faller fint, ei lita krage øverst, halvvide ermer som samles med smale mansjetter.

Noen favoritter til kommer det bilde av, jeg har nemlig bestilt noe nytt til ungenes vårgarderobe også som kommer i posten straks. Men først skal vi kose oss med vinter og masse snø!

2 Comments:

  1. Superkul trenchcoat!
    Den kledde seg veldig godt 😍😍

Legg inn en kommentar