Fra studier til studietur

Kun èi uke igjen, så er vi inne i vårmåneden! jeg kjenner meg veldig klar for mars, og det er ikke fordi jeg ikke liker vinteren, jeg er glad i snø og vinter jeg. Men de siste to månedene har vært superhektiske med skole og praksis, turer, konferanse, bursdager og alle hverdagslige aktiviteter. Jeg føler jeg stort sett har sittet med nesa i ei pensumbok eller skrevet på oppgaver på dagtid, mens ettermiddagene heldigvis har vært fylt med familietid, mye bading og kos.

Som dere kanskje skjønner av bildene, har det vært mye praktisk arbeid i kunst&håndverk så langt i vår, og nå er jeg i gang med nok et prosjekt (nederste bilde). Det er supergøy, og blir det så bra som jeg håper og tror skal jeg vise fram det også.

Men først skal jeg på studietur! Den neste uka reiser jeg derfor fra kalde Norge og ned til litt varmere Italia, der historie, kultur og religion skal utforskes på tur med en gjeng KRLE-studenter. Det skal bli et godt avbrekk!

Jeg legger ut litt bilder fra turen på @monicabj92 på instagram i løpet av turen, her blir det nok stille underveis.

2 Comments:

  1. Så spennende med studietur! Hvor i Italia skal dere? Litt rundtomkring kanskje?
    Riktig god tur!

    Jeg gleder meg til å «være» med deg på turen via Instagram 💙

Legg inn en kommentar